Ben je al gebeld?

Dagelijks zijn duizenden werkgevers op zoek naar geschikte kandidaten. Ben jij al te vinden op Banenradar?

Upload vandaag nog je cv en zorg dat ook jij wordt gevonden. Ook als je niet direct op zoek bent naar een baan, kun je op Banenradar je cv achterlaten.

Op Banenradar kun je zoeken naar vacatures die bij jou passen. Ook is het mogelijk voor werkgevers om te zoeken naar cv’s van kandidaten in de database van Banenradar.

Steeds vaker zoeken werkgevers eerst naar geschikte kandidaten in databases voordat ze een vacature online zetten. Sluit jouw cv goed aan bij de voorkeuren van een bedrijf of recruiter, dan kom je hoog in de zoekresultaten te staan.

De werkgever geeft een aantal voorkeuren aan waar zijn of haar kandidaat aan moet voldoen. Na het invullen van deze eisen blijft er een aantal kandidaten over die aansluiten bij zijn wensen. Als je veel overeenkomsten hebt met de kandidaat die de werkgever zoekt, zal je verschijnen in de zoekresultaten.

Op de eerste plaats ziet de werkgever een samenvatting met belangrijke gegevens zoals jouw naam, woonplaats, beschikbaarheid, opleidingsniveau, recente functies en jouw gewenste functie. Wil je anoniem vermeld staan, dan kan dat ook heel gemakkelijk en veilig. Klikt de recruiter op het cv van een kandidaat dan wordt het uitgebreide overzicht van het cv getoond dat je ge-upload hebt op Banenradar. Matcht de inhoud van jouw cv met dat wat de werkgever zoekt dan zal jouw cv snel de aandacht trekken.

Home

Kandidaten

Werkgevers

Banenradar

Bladeren