Home » Over banenradar » Over Banenradar

Banenradar voor kandidaten

Banenradar is de nieuwste vacaturesite van Nederland waarop je snel en gericht een groot en actueel aanbod aan vacatures vindt. Dagelijks worden er vele nieuwe vacatures toegevoegd. Banenradar is een open en transparante vacaturesite waar kandidaten en werkgevers snel en eenvoudig met elkaar in contact komen. Door de koppeling met diverse sociale media wordt het delen van vacatures gestimuleerd en vergemakkelijkt.
Wil jij door werkgevers gevonden worden? Plaats dan je cv in de CV-databank. Een grote kans dat jij je nieuwe baan via Banenradar vindt.

Waarom Banenradar?

 • Makkelijk en doeltreffend solliciteren
  Maak gratis een account aan op Banenradar.nl en vul je gegevens in. Geen lange en uitgebreide formulieren, maar eenvoudig en snel.
 • Uitgebreid aanbod
  Banenradar is een Nederlandse vacaturesite waar dagelijks honderden vacatures op worden geplaatst. Het aanbod is zeer divers waardoor Banenradar de geschikte vacaturesite is voor iedereen die op zoek is naar een passende baan.
 • Vertrouwd
  Je persoonlijke gegevens zijn beschermd en alleen de gegevens die jij openbaar wilt maken worden getoond. Je kunt zelfs anoniem solliciteren.
 • Overzichtelijk
  Hoogwaardige techniek zorgt ervoor dat je vindt wat je zoekt. Het uitgebreide zoeksysteem met diverse zoekopties helpt je om de passende baan te vinden.
 • Mobiel gemak
  Wil je prettig leesbaar en gemakkelijk vacatures zoeken met je mobiel of smartphone? Ga naar onze Mobiele site.

Ga direct aan de slag

 • Zet je cv op Banenradar
  Maak vandaag nog een gratis account aan op Banenradar en vergroot je kans om een passende baan te vinden. Vul je persoonlijke gegevens zo uitgebreid mogelijk in zodat werkgevers je makkelijk kunnen vinden. Laat je cv achter en zorg ervoor dat deze actueel blijft. Je cv komt op die manier opnieuw onder de aandacht bij vele werkgevers. Het aanmaken van een account en het plaatsen van een cv is voor kandidaten volledig gratis!
  Ben je niet direct op zoek naar een nieuwe baan? Banenradar biedt je de mogelijkheid een anoniem account aan te maken.
 • Ontvang automatisch vacatures met Job Alert
  Heb je weinig tijd om zelf vacatures te zoeken? Laat Banenradar dit dan voor jou doen met een Job Alert. Je ontvangt dan automatisch vacatures in je mailbox die aansluiten bij jouw zoekprofiel. Het aanmaken van een Job Alert is simpel. Geef een vacature zoekopdracht en selecteer het venster Job Alert.

Meld je nu aan en plaats gratis je cv!


Meer informatie voor kandidaten

Home

Kandidaten

Werkgevers

Banenradar

Bladeren