Home » Over banenradar

Over Banenradar

Banenradar is de nieuwe gratis vacaturebank van Nederland.

Banenradar is de nieuwste vacaturesite van Nederland waarop je snel en gericht een groot en actueel aanbod aan vacatures en kandidaten vindt. Dagelijks worden er vele nieuwe vacatures en cv’s toegevoegd. Banenradar is een open en transparante vacaturesite waar kandidaten en werkgevers snel en eenvoudig met elkaar in contact komen. De site is laagdrempelig en zeer gebruiksvriendelijk.

Wil jij door werkgevers gevonden worden of zoek je een geschikte kandidaat voor een functie binnen je bedrijf?

Kandidaten

Dagelijks worden vele honderden nieuwe vacatures toegevoegd. Het uitgebreide aanbod aan vacatures in combinatie met de diverse zoekfuncties zorgt ervoor dat jij vindt wat je zoekt.

Wil je door werkgevers gevonden worden, plaats dan je cv in de CV-databank. Een grote kans dat jij je nieuwe baan met Banenradar vindt.
Heb je weinig tijd om op zoek te gaan naar een geschikte vacature? Laat Banenradar dit dan doen en maak gebruik van Job Alert. Je ontvangt automatisch vacatures in je mailbox die aansluiten bij jouw zoekprofiel.

Werkgevers

Met Banenradar ben je verzekerd van een groot bereik en een goede respons. Je beheert eenvoudig al je vacatures en plaats je deze direct. Banenradar is in hoge mate zoekmachine-vriendelijk voor Google en andere zoekmachines. De koppeling met diverse sociale media zorgt voor een open en transparante omgeving waar vacatures kunnen worden gedeeld. Banenradar biedt de werkgever gemak, snelheid en overzicht. Banenradar is dé plek op het internet waar je eenvoudig en snel een selectie kunt maken uit hoogwaardige kandidaten. Een grote kans dat jij met Banenradar de geschikte kandidaat vindt.

Home

Kandidaten

Werkgevers

Banenradar

Bladeren